Lunch

12.00 tot 16.00
 
Getoast brioche | paling | teriyaki daikon | appel | pinda
19
 
Getoast brioche | buikspek | tonkatsu citrus | venkel | amandel
15
 
42 graden zalm | mierikswortel tempeh XO | rijst
11
 
Steak tartaar | bimi | sesam | seroendeng | beenmerg
17.5
 
Bahn mi | baquette | kipdij | hoisin | ananas kipleverpaté | ingelegde groente
15
 
 

Dessert

Braam | biet | balsamico merengue
11
 
Chefs dessert
11
 
 

Bites

Olijven  3

Zuurdesembol  6.5 

Oesters koud  4.5 p/st 

Oesters lauwwarm  5.5 p/st
Japanse dressing

Gebakken chorizo  8
Muhammara

Gefrituurde spiering  6.5
Rouille 

Charcuterie  12

Gorgonzola dolce  9.5
Mostarda | zuurdesem 

Krokante softshell crab  11
Sesam-chili dip 

Bloemkool ‘Ku lo yuk’ style  9.5
Kimchi

Broodje leverpaté  11
Brioche | kiplever pate | dadel | braam 

Arancini   8
Paddenstoel | zwarte knoflook | aioli 

Tod man pla   7.5
Thais viskoekje | ananas-chili dip | furikake 

Broodje paling  14
Brioche | paling | teriyaki | groene appel | pinda