Lunch
12.00 tot 16.00
Getoast brioche | paling | teriyaki daikon | appel | pinda
19
Getoast brioche | buikspek | tonkatsu citrus | venkel | amandel
15
42 graden zalm | mierikswortel tempeh XO | rijst
11
Steak tartaar | bimi | sesam | seroendeng | beenmerg
17.5
Bahn mi | baquette | kipdij | hoisin | ananas kipleverpaté | ingelegde groente
15
Dessert
Braam | biet | balsamico merengue
11
Chefs dessert
11
Bites
Olijven 3
Zuurdesembol 6.5
Oesters koud 4.5 p/st
Oesters lauwwarm 5.5 p/st
Japanse dressing
Gebakken chorizo 8
Muhammara
Gefrituurde spiering 6.5
Rouille
Charcuterie 12
Gorgonzola dolce 9.5
Mostarda | zuurdesem
Krokante softshell crab 11
Sesam-chili dip
Bloemkool ‘Ku lo yuk’ style 9.5
Kimchi
Broodje leverpaté 11
Brioche | kiplever pate | dadel | braam
Arancini 8
Paddenstoel | zwarte knoflook | aioli
Tod man pla 7.5
Thais viskoekje | ananas-chili dip | furikake
Broodje paling 14
Brioche | paling | teriyaki | groene appel | pinda