Kerstmenu
Eerste en Tweede Kerstdag

De feestdagen bij Andreas zijn een culinair spektakel, waar elke gang glanst als een kerstster. 🌟

Kies voor het ultieme genieten met ons vijfgangenmenu voor €65,- of voeg een extra gang toe: krokante zwezerik als zesde glorie voor €80,-. Elk gerecht is een cadeau op zich: van hertenfilet met een heerlijke mosterdmousseline tot de zoetheid van stoofpeer en Japans biscuit, elk met een twist die alleen Chef Timo kan bedenken.

Vier kerst met smaak, vier het met Andreas. Want bij ons, onder de dennengeur en warme chocoladeglans, vind je de ware smaak van kerst. 

 

Kerstmenu


Onze chef Timo heeft met zorg een kerstmenu samengesteld. Geniet tijdens eerste en tweede kerstdag van een culinair vijf- of zesgangendiner bij Andreas!

Amuse:

Oliebol oude Reypenear | zongedroogde tomaat | olijf 

Voorgerecht:

In koffie gepekelde Kingfish | ingelegde bundelzwam | rettich | ponzudressing | Thais roomijs

Eerste tussengerecht:

Gemarineerde aardpeer | kombusaus van aardpeer | crème van pastinaak en witte chocolade | tonburi | wilde ham

Tweede tussengerecht:

Duivenborst | bitterbal van gekonfijte duivenpoot | duivenjus van sinaasappel en specerijen | rode biet 

Derde tussengerecht (optioneel):

Krokante zwezerik gelakt met hoisin | zoetzure beukenzwam | gel van citrus en gember | schuimige paddenstoelen | 5-spice kruidensaus

Hoofdgerecht:

Hertenfilet | grove mosterdmousseline | uientuille | gepofte meloesui | wildjus met appel en calvados | gebakken bloedworst 

Dessert:

Tartaar van stoofpeer | krokant van kweepeer | hazelnootijs | Japans biscuit | structuur van melkchocolade en whiskey

De kosten bedragen €65,- voor een vijfgangerdiner en €80,- voor een zesgangendiner. Het kerstdiner is uit te breiden met een heerlijk kaasplateau voor €12,-. Interesse? Reserveer via onze website.

Allergieën of dieetwensen? Graag horen wij dat van te voren, zodat wij hiermee rekening kunnen houden.